Egyedi jegygyűrű - amilyen biztosan nincsen másnak! | Blog

Egyedi jegygyűrű - amilyen biztosan nincsen másnak!

A jegygyűrű kiválasztása nagyon alapos mérlegelést igénylő folyamat, hiszen jó esetben ez az az ékszer, amit egész életünkben viselni fogunk, és egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire vagyunk vele elégedettek. Nyilvánvalóan szívesebben viselünk nap, mint nap egy olyan gyűrűt, ami igazán tetszik, és igazán a magunkénak érezzük, mint egy olyat, amivel éppen csak megbékéltünk.


gyémánt gyűrűSzerencsére napjainkban nagyon széleskörűek a lehetőségek, ami az ékszereket illeti. Nagyon sokféle gyűrű áll rendelkezésünkre, amiből kiválaszthatjuk a megfelelőt. Mondhatjuk, hogy a kínálat szinte végtelen, kicsi rá az esély hogy ne találjunk olyat, ami igazán megfelel az ízlésünknek.

De mégis akadhat olyan helyzet, amikor éppen egyik lehetőség sem tetszik igazán, és mindegyiken változtatnánk egy kicsit, esetleg eleve van egy egyedi elképzelésünk, amihez ragaszkodunk.

A megoldás: készíttessünk egyedit!

Ebben az esetben sincs probléma, ugyanis van lehetőség egyedi ékszer készítésére, ami abszolút a saját elképzeléseink alapján lesz megtervezve, így minden apró részlet pont olyan lesz, amilyennek megálmodtuk, és semmiben nem kell kompromisszumot kötni. Ez vonatkozik arra, hogy milyen fémből legyen, milyen széles legyen a gyűrű, milyen formájút szeretnénk, egy vagy többszínűt, illetve milyen kő kapjon benne helyet, milyen gravírozást szeretnénk, milyen mintát. Ezeket mind-mind megválaszthatjuk a saját, egyedi ízlésünk alapján, így a gyűrűnk tökéletes lesz számunkra.

Nem jön szembe az utcán

Az egyedi elképzelések alapján készített gyűrű egyik legnagyobb előnye, hogy biztosan nem fogjuk viszontlátni senkinél, és csak nekünk lesz olyanunk. Egy olyan gyűrű, ami csak a mi párosunkra jellemző, és csak ami szerelmünket szimbolizálja. Nem véletlen, hogy sokak számára vonzó ez a lehetőség, és élnek is vele.

Egyedi gyűrű készítése esetén is fontos, hogy a pár mindkét tagjának az ízlése érvényesüljön, így mindenképpen szívesen fogják hordani a gyűrűket mindketten. Évtizedek múltán pedig különös jelentőséggel fog bírni, hogy azok a gyűrűk kifejezetten számunkra készültek. Ha szükségünk lenne némi ihletre a tervezéshez, érdemes a már meglévő darabokat böngészni, hiszen rengeteg olyan ötletet kaphatunk, ami magunktól talán nem jutott volna eszünkbe.Hívjon!