Egyedi eljegyzési gyűrű és jegygyűrű | Blog | Gyemantgyuru.hu

Egyedi eljegyzési gyűrű és jegygyűrű

Eljegyzés előtt a leendő vőlegény általában lázasan kutatja az eljegyzési gyűrű kínálatot, és próbálja kitalálni, hogy vajon milyen gyűrűről álmodik leendő menyasszonya. Nem ritka, hogy ehhez barátnők, esetleg női rokonok segítségét is kéri, hogy a siker biztosan ne maradjon el, és mindenképpen olyan gyűrű kerüljön szíve hölgyének ujjára, ami tényleg elvarázsolja.


gyémánt gyűrűRitka, amikor egy vőlegényjelöltnek konkrét elképzelése van arról, hogy szíve hölgye vajon milyen gyűrűnek örülne, de előfordul. Ilyenkor két lehetősége is van: megpróbál felkutatni egy olyan gyűrűt, vagy készíttet egyet. Utóbbi módszer előnye, hogy a gyűrű nemcsak hasonló lesz, hanem teljesen olyan, mint amilyet elképzelt a menyasszonyának. Ráadásul annak is megvan a maga varázsa, hogy az adott jegygyűrű egyedi, egyszeri és megismételhetetlen, kifejezetten a szeretett nőnek készült: hát melyik nőt ne venné le a lábáról, ha egy konkrétan neki készített gyűrűvel kérnék meg a kezét?

Karikagyűrűk esetében gyakoribb

A karikagyűrűk esetében már gyakoribb az egyedi kivitelezés, aminek leginkább talán az lehet az oka, hogy ebbe a körbe már a menyasszony is beszáll. Az esztétikai kérdésekben a nőknek az esetek többségében sokkal markánsabb, határozottabb véleménye van, mint a férfiaknak, ezért a karikagyűrű kiválasztásába aktívan beleszólnak. Még a férfiak nagy része maximum abban szólal fel, hogy egy vagy kétszínű gyűrűt viselne az ujján, esetleg vastagabbat vagy vékonyabbat, addig a nőknek már az is számít, hogy oszlanak el a színek, van-e a gyűrűnek valamilyen mintázata, illetve legyen-e a női gyűrűben kő, és ha igen, akkor mennyi, milyen alakú, és hogyan helyezkedjenek el. Szerencsére legtöbbször van lehetőség egyedi igények megvalósítására, így nem kell elkeseredni, ha nem találunk kifejezetten olyan
Tekintse meg széles eljegyzési gyűrű kínálatunkat itt!Hívjon!