Egy szép gyűrűt karácsonyra? | Blog | Gyemantgyuru.hu

Egy szép gyűrűt karácsonyra?

Egy szép ékszernek minden nő örül, kiváltképp, ha sikerül eltalálni a stílusát, és valóban olyan ajándékot kap, amit szívesen visel - de erről már ejtettünk szót korábban. A karácsony, az ünnepi hangulat ugyanakkor általában a párkapcsolatoknak is ad egy löketet, hiszen talán nincs is romantikusabb időszaka az évnek ennél. Nem csoda, hogy sok szerelmes férfiban érik meg ilyenkor az elhatározás: elveszi feleségül szíve hölgyét, az év legszebb ünnepén pedig megkéri a kezét.


gyémánt jegygyűrűEgyébként is van valami romantikus a karácsonyfa alatti leánykérésben, ráadásul minek is örülne jobban egy szerelmes hölgy, mint a vágyott jegygyűrűnek, nem igaz?

Biztos ez a legmegfelelőbb alkalom?

Azért jó néhány emberben merülnek fel aggályok az időponttal kapcsolatban: biztos, hogy éppen karácsonykor a legjobb a leánykérés? Nos, ha különleges alkalmat keresünk, akkor mindenképp, hiszen ez egy meghitt, bensőséges, gyönyörű ünnep. Igaz, valószínűleg mások is ezt a napot választják, és igen, nem kizárólag az eljegyzésünk napja lesz a nap, hiszen eleve egy ünneppel kötjük össze.

Tény ugyanakkor, hogy azt a hangulatot, amit a karácsony jelent, kár lenne kihagyni egy ilyen gyönyörű és romantikus eseménynél, mint a szeretett hölgy kezének megkérése. És tulajdonképpen nem is számít, hogy mások is ezt a napot választják: saját magunknak egyértelműen a saját ünnepünk lesz a legszebb. Csodálatosabb körülményeket pedig nem igazán lehetne teremteni hozzá.

Már csak a megfelelő gyűrű hiányzik

A megfelelő eljegyzési gyűrű persze elengedhetetlen kelléke a karácsonyi lánykérésnek is, hiszen a menyasszony öröme akkor lesz teljes, ha olyan gyűrűt kap, ami valóban telitalálat, és igazán tükrözi az ízlését. Éppen ezért figyeljünk rá, hogy olyat válasszunk, ami biztosan elnyeri a szeretett nő tetszését, ezzel pedig végképp emlékezetessé tehetjük a nagy napot, hiszen látni fogja, hogy jól ismerjük. Igaz, a karácsonyra amúgy is emlékszünk, de AZT a karácsonyt, amikor elhangzott az "igen", biztosan nem felejtjük el soha!

Karikagyűrű minden mennyiségben és csúcs minőségben itt!Hívjon!