Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Berki Krisztián szerint az eljegyzési gyűrű csak a barátnőknek és az Instagramnak szól!

Az már egy másik kérdés, hogy a magyar izomceleb első körben összekeverte az eljegyzési gyűrű és a jegygyűrű fogalmát, de kicsire nem adunk.


Berki KrisztiánVagy mégis? Tényleg felesleges lenne a házasság előtti elköteleződés jelképének viselése?

Ha valaki, akkor Berki Krisztián szereti pukkasztani a jónépet, legyen szó drága holmikról vagy épp az olyan dolgokkal kapcsolatos véleményéről, amelyek hagyománynak számítanak.

Nemrég például az eljegyzési gyűrűvel kapcsolatos nézetét fejtette ki a Life TV Bréking című talkshowjában, a többi híres vendég nagy megrökönyödésére.

Szerinte ugyanis az eljegyzési gyűrű teljesen felesleges urizálás, ami csak a külvilágnak szól!

Ez Berki Krisztián véleménye az eljegyzési gyűrűről

Demcsák Zsuzsa több híresség társaságában kezdett el beszélgetni arról a hírről, hogy egy menyasszony felháborodott a neten, mivel akciós eljegyzési gyűrűt kapott a párjától.

Berki Krisztián nem köntörfalazott, azonnal közölte, mit gondol a gyémántos, sokak által a közösségi oldalakon is boldogan mutogatott ékszerről. - Öt-tíz milliót kidobni egy gyűrűre? Feleslegesnek tartom. Az eljegyzési gyűrű a barátnőknek való az Instagramra, meg a külvilágnak? Régen nem volt ilyen, csak jegygyűrű. Felhúztad a bal kezedre, majd amikor elvetted, áttetted a jobbra. Az eljegyzési gyűrű butaság és pénzkidobás. - jelentette ki.

Ugyan mondandója nem túl kedves, és miközben lerajzolta, hogy mire gondol pontosan, kissé összekeverte az eljegyzési gyűrű és a karikagyűrű, vagyis a jegygyűrű fogalmát, egy dologban tulajdonképpen igaza volt.

Ritkán ugyan, de megesik, hogy a vőlegény - hogy maga is jelezze elkötelezettségét menyasszonya mellett - nem gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűvel kéri meg párja kezét, hanem karikagyűrűvel, amit az esküvőn itthon valóban átraknak a másik kéz gyűrűsujjára.

Még a feleségének, Mazsinak sem vett gyémánt eljegyzési gyűrűt

Ugyan a szerelem hirtelen és nagy lánggal lobbant fel Berki és Katona Renáta, vagy, ahogy becézik, Mazsi között, kapcsolatuk mégsem mondható szokványosnak.

Mivel Berki már 2018 nyarán sem akart hagyományos eljegyzést, inkább egy felfújható gumigyűrűvel kérte meg szerelme kezét, vagyis egy eljegyzési gyűrű formájú úszógumival!

Magát az eljegyzést is ezzel a hatalmas műanyag "csodával" fotózkodva jelentették be a közösségi oldalaikon.

Szerencsére azért a házasságkötéskor igazi arany jegygyűrűt húzott párja ujjára.

Ennyi menyasszonynál már nem meglepő, hogy nem hisz a hagyományban

Mazsi előtt Kapócs Zsóka, Oszter Alexandra, Sónyák Szilvi, Hódi Pamela mind Berki Krisztián menyasszonyai voltak valaha.

Ezt a számot tekintve lehet, hogy az izomceleb nem feltétlenül meggyőződésből, inkább komoly anyagi érdekből tartja a gyémánttal ékesített eljegyzési gyűrűt felesleges pénzkidobásnak, hiszen egyik korábbi jegyessége sem tartott túl sokáig és nem jutott el a házasságig sem.

Ennyi ékszer pedig már tényleg sokba került volna, hiszen egy igazi férfi nem kéri vissza az eljegyzési gyűrűt!


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés