Az ősz színei az ékszereken is megjelennek

Habár a nyárnak sajnos vége, az ősz is tartogat rengeteg alkalmat arra, hogy kedvenc ékszereinket viselhessük.


Őszi ékszerek

Az ősz színei

Az ősz az elmúlás évszaka, de ugyanakkor a vibráló színek évszaka is. Hiába van vége a nyárnak, az ősszel valami egészen új kezdődik. Ismét ragyogó színeiben pompázik a természet. Nehéz lenne felsorolni, hányféle árnyalatban csodálhatjuk meg a minket körülvevő fákat. Ezek a természetes árnyalatok pedig olyan tökéletesen illenek egymáshoz, oly tökéletesen egészítik ki egymást, hogy mi nem tehetünk mást, csak megpróbáljuk lemásolni őket, és ugyanilyen összhang szerint viselni ékszereinket.

A barna, a narancssárga, a vörös, mind az ősz jellemző színei. Azonban nem muszáj a legsötétebb tónusokat magunkon viselnünk. Akár a halványabb változatokat is választhatjuk, így a hétköznapokban is képviselhetjük az ősz színeit, de mindezt olyan visszafogottan, ahogyan az ősz elején kezdenek el színt váltani a fák levelei.

Természetesen annak sincs akadálya, hogy az ősz végét idéző, sötétebb, mélyebb tónusok viselésével érjünk el igazán drámai hatást. És ezt nem csupán a ruházatunkkal, de az ékszereink színeivel is kivitelezhetjük.

Az őszi ékszerek

Ősszel már zártabb ruhákat viselünk, előkerülnek a kabátok, kalapok, esetleg a sálak, így az ékszereinket leginkább csak zárt térben tudjuk méltóképpen viselni. Az utcán rejtve maradnak a kíváncsi tekintetek elől.

Azonban a zárt öltözet sem jelenti azt, hogy ne viselhetnénk kedvenc darabjainkat. Egy magasnyakú, elegáns felsőhöz például kiváló választás lehet ez a bordó, gránát köves gyémánt medál, amely egy igazán őszies darab. A színe olyan csodálatos, mintha egy őszi fa levele tükröződne vissza benne. Gyönyörűen érvényesül zárt és nyitott felső esetén is, de fontos, hogy annak színe kiemelje a medál vadítóan bordó színét.

De ha inkább hétköznapi megjelenést szeretnénk, ez a gyűrű szintén az ősz színeit hozza el, de a maga visszafogott formájában, így bármilyen hétköznapi alkalommal bátran viselhetjük. A gyűrű briliáns gyémántokkal díszített, vörös aranyból kézzel készített, melyet vörös és barna színű holdkövek tesznek igazán lélegzetelállítóvá.

Színei miatt kiváló lehet egy világosbarna, bézs, vagy fehér ruhaválasztáshoz, de még egy sötétebb árnyalatú ruha mellett is remekül érvényesül. Igazán különleges darab, amely nem hagyja rejtve viselőjét, de hát nem is az a célunk a viselésével. Ezt a gyűrűt meg kell mutatni, hiszen olyan gyönyörű és olyan különleges.

Ráadásul hamarosan jönnek az ünnepek, így érdemes már most előre gondolkodni, és időben beszerezni a tökéletes ajándékot. Ez a gyűrű pedig egészen biztosan az lesz annak, akit meglepünk vele, legyen szó a feleségünkről, édesanyánkról, lányunkról. Mert hogy minden korosztály számára tökéletes választás lehet. Az elegancia, amit sugároz, teljes mértékben kortalan, így ugyanúgy el tudjuk képzelni gyermekünk, édesanyánk, vagy feleségünk ujján.

A nálunk vásárolt ékszerek pedig minden szempontból tökéletes ajándéknak bizonyulnak, hiszen a közöttünk lévő kapocs nem ér véget a vásárlással. Örökös garanciális tisztítás és polírozás jár minden nálunk vásárolt ékszer mellé. Az ékszereinket ingyenesen méretre állítjuk és minden egyes ékszerhez vásárlási bizonylatot, vagyis Certificate-t adunk, mely tartalmazza a felhasznált kövek minőségét, és minden ékszerben található anyagot. Ékszereinkhez ezen kívül ékszertartó doboz és ajándék tartó táska is tartozik, és hogy az ajándék valóban örökre szóljon, évente egy alkalommal ingyenesen ellenőrizzük és ingyen javítjuk az általunk felfedezett hibákat.Hívjon!