Az anya-lánya varázslat

Az anyák és lányaik közötti kapcsolat mindig nagyon különleges. Nem is csoda, hiszen kik tudnának többet egymásról, és kik állnának közelebb egymáshoz, mint ők. Ezt az összetartozást pedig az évek csak egyre erősebbé és meghittebbé teszik.


anya lánya ékszerek

Az anya-lánya kapcsolat

Az anyukák az első pillanattól kezdve féltik és szeretik gyermeküket. Természetesen ez így van az apukákkal is, de egy anya-lánya kapcsolat mindig igazán különleges. Ki nem mondott szavak, félmosolyok, és máris tudják, mit gondol a másik. Együtt vannak jóban és rosszban, és sokszor be tudják fejezni az egyikük által elkezdett mondatot is. Bár természetesen, ahogy minden kapcsolatban, így náluk is előfordulnak hullámvölgyek. Ám ezek elmúlásával a kapcsolatuk általában ugyanolyan szilárd és szeretetteljes, mint előtte volt.

Az édesanyák, attól a perctől kezdve, hogy a gyermekük megfogan, mindent megtesznek, hogy gyermeküket a világon a legboldogabbnak lássák. Attól a pillanattól kezdve, hogy a gyermekük a világra jön, a szívük már értük is dobog. Ezt a szeretetet nem pótolhatja semmi és senki, hiszen teljességgel önzetlen. Legalábbis így kellene lennie, és reméljük, hogy a legtöbb esetben ez valóban így is van.

Közös dolgok

Sokszor közös hobbik is összekötik a párost, hiszen szeretik együtt tölteni az idejüket, és megismerni egymás szeretett tevékenységeit is. Természetesen ez a fiú gyermekek esetében is lehet így, de azért egy anya-lánya páros igazán csajos dolgokat is szeret és tud együtt csinálni, amit esetleg mások előtt nem szívesen vállalnak fel, mert azok lehet, hogy komolytalannak tartanák őket. Gondoljunk csak vissza a gyerekkori közös sminkelésekre, körömfestésekre.

Ahogy pedig eljön a felnőtt kor, a lányok lassan kirepülnek a fészekből és ez mindkét felet megviseli. Bár azt gondolnánk, hogy a kirepülőt kevésbé, de idővel eljön a felismerés pillanata, hogy bizony a gondtalan gyerekkornak vége. Bár vissza lehet járni anyuhoz, és a közös programoknak sincs semmi akadálya, azért más dolog felnőttként elmenni hozzá, mint gyermekként közös otthonban ébredni. Az anyukáknak sem könnyebb, hiszen életük értelme már nem előttük, velük éli az életét.

Az ünnepek alatt ez az érzés még nehezebb lehet, de olyankor legalább több alkalom nyílik a találkozásokra, amit a sokszor túlzsúfolt hétköznapok nem engednek meg nekik. Amikor pedig eljön a karácsony, ott a kérdés, hogy mivel lehet meglepni az anyukánkat, vagy a lányunkat, ami igazán méltó ehhez a különleges kapcsolathoz, és ráadásul valamiféle többletet tud nyújtani.

Egy ékszer, amit mindkét fél visel, igazán különleges. Nem véletlen, hogy a párok közül sokan olyan láncot viselnek, amelyen egy fél szív a medál, melynek másik fele a társuk nyakában van. Így, ha távol is vannak egymástól, a medálra nézve közel érezhetik magukhoz a szeretett társukat. A jegygyűrű is ezt jelképezi, hiszen a két gyűrű egy egységet ad. És így van ez az anya-lánya láncokkal, medálokkal is.

Amikor viselik, akkor úgy érezhetik, hogy nincsenek egyedül, hiszen a szeretett anyuka, vagy nagylány lehet, hogy éppen annak a láncnak a párját viseli, így öröm ránézni, mert szinte érezzük a másikat, annak minden szeretetével együtt.Hívjon!