Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Mire érdemes figyelni az alkalmi ékszerek kiválasztásakor?

A különleges alkalmak, például bálok, esküvők, keresztelők, ballagások vagy évfordulók megkövetelik, hogy öltözékünkkel, ékszereinkkel is igazodjunk az ünnepi hangulathoz. Éppen ezért nem mindegy, hogy végül milyen darabokat választunk.


alkalmi ékszer

A ruha stílusa, díszítése, színe

A sikkes nadrágkosztümhöz jól illenek az egyszerű vonalvezetésű, modern ékszerek, a koktélruhákhoz, szoknyákhoz viszont bátran fel lehet venni a nőiesebb darabokat, amik organikus, virágos elemekkel vannak díszítve. Eljegyzési gyűrű kedvező árakon!

Ha fényes anyagú, például szaténból vagy selyemből készülő ruhát viselünk, akkor érdemes kerülnünk a nagyon csillogó, feltűnő ékszereket, mert túl harsánnyá teszik a megjelenésünket.

A ruhák díszítésére is érdemes figyelmet szentelni. Az ékszerek akkor mutatnak jól, ha tökéletes összhangban vannak a csillogó kövek, strasszok, flitterek színével, formájával.

Mindemellett az sem mindegy, hogy milyen árnyalatú ruhadarabokat kombinálunk. Az ékszereinket úgy kell kiválasztanunk, hogy az általunk viselt színek mindig harmonizáljanak egymással. A klasszikus feketéhez, szürkéhez, fehérhez szinte bármelyik árnyalat passzol, de a kék, sárga, zöld, lila vagy piros ruhák esetében nem árt az óvatosság.

Figyelemfelkeltés hivalkodás nélkül

Sokan azt gondolják, hogy csak akkor kelthet feltűnést egy ékszer, ha nagy. Tény, hogy egy méretes fülbevaló, karperec, kő vagy medál azonnal szembetűnik, de más előnyös tulajdonság miatt is magukra vonhatják a figyelmet.

Egy aprócska kő is tud káprázatosan ragyogni a gyűrűben, fülbevalóban, a karperec vagy a medál pedig akkor is csodálatraméltó lehet, ha különleges formája vagy mintája van.

A színek kombinálása is jó választás, amennyiben hivalkodás nélkül szeretnénk feltűnést kelteni. Ha nem megszokott színeket választunk, amik az öltözékünkhöz is jól illenek, akkor is különlegessé tehetjük a megjelenésünket.

Egymáshoz illő ékszerek viselése

Az alkalmi ékszerek kiválasztásakor fontos, hogy minden darab jól passzoljon egymáshoz. Ha biztosra szeretnénk menni, akkor érdemes komplett szettet viselni, mert így a rajtunk lévő ékszerek anyaga, stílusa és színe biztosan összeillik majd.

Az egymással harmonizáló darabokat külön-külön is kiválaszthatjuk, de ebben az esetben érdemes több időt szánnunk a keresgélésre, összepárosításra. Lehet, hogy a széles repertoárban több fajta ékszer is megtetszik, amik nem feltétlenül illenek egymáshoz. Ilyenkor több szempontot is át kell gondolnunk, mielőtt döntünk.

Karikagyűrű kínálatunkban biztos hogy megtalálja amit keres, nézzen körül!Oldalunkon nagyon sok féle FOREVERMARK ékszert is talál!
<< vissza blogba

Időpont-egyeztetés