Még nincs vége az évnek, de a sztárok nem spóroltak az eljegyzési gyűrűkkel

A celebek világában nem számít a pénz, ha úgy érzik, meg kell kérniük párjuk kezét, nem nézik az árcédulát.


Drága gyűrű Lássuk, melyek voltak eddig idén a legdrágább eljegyzési gyűrűk!

A hírességek épp olyan emberek, mint bárki más, szerelmesek lesznek, megházasodnak és elválnak.

Annyi a különbség, hogy - a rajongóikkal ellentétben - nekik akár 150 millió forintos eljegyzési gyűrű is csilloghat az ujjukon.

Demi Lovato - Két hónapig sem viselte méregdrága eljegyzési gyűrűjét

Hosszú éveken át tűnt úgy, hogy valóságos átok sújtja az énekesnőt, de aztán megtört a jég és megismerkedett Max Ehrich-el.

A Covid-19 miatt tavasszal együtt vonultak karanténban is és a férfi júliusban megkérte Demi kezét egy hatalmas gyémánttal díszített eljegyzési gyűrűvel, melynek értéke minimum 70, de egyes szakértők szerint inkább 150 millió forint.

A világ azt hitte, ezzel a gyorsan jött szerelemmel Demi végre révbe ér, de az énekesnő az eljegyzés után két hónappal kitette vőlegénye szűrét.

A gond csak az, hogy erről a férfi is egy nyilatkozatból értesült.

Brooklyn Beckham - Édesanyja eljegyzési gyűrűje inspirálta

Idén júliusban tette fel a nagy kérdést David és Victoria Beckham legidősebb fia, a 21 éves Brooklyn barátnőjének, a nála négy évvel idősebb színésznőnek, Nicola Peltz-nek, aki persze rögtön igent mondott.

A híres szülők örültek fiuk választásának, még úgy is, hogy a fiatalok kevesebb, mint egy évig randevúztak az eljegyzés előtt.

Az ifjabb Beckham tökéletes eljegyzési gyűrűt választott szerelmének, az arany karikán egy ötkarátos, smaragdcsiszolású gyémánt ragyog, melynek értéke nagyjából 60 millió forint.

Egyes pletykák szerint Brooklyn az édesanyja eljegyzési gyűrűjének szakasztott mását adta párjának, mivel Victoriát is egy ilyen csiszolású gyémánttal jegyezte el David Beckham.

A fiatalok állítólag egy titkos szertartáson már össze is házasodtak még augusztusban.

Anna Faris - Titokban mondott igent az eljegyzési gyűrűre

Először komplett bolondnak tartotta a világ a színésznőt, amikor elvált Chris Pratt-től.

Aztán kiderült, hogy komoly oka volt rá, mivel a főleg vígjátékokban szereplő Anna a családjukra összpontosított volna - és szeretett volna még egy babát -, a Galaxis szexis őrzője viszont inkább a karrierjével foglalkozott volna.

Ezért nem is nagyon tudtuk elítélni, hiszen az elmúlt években igazi szupersztár lett. Mivel nem találtak közös pontot, a pár úgy döntött, lezárják kapcsolatukat.

A sors apró fintora, hogy Chris azóta elvette feleségül Arnold Schwarzenegger lányát, Katherine pedig nemrég hozta világra első közös gyermeküket.

Anna is felállt a szakításból és új életet kezdett Michael Barrettel, akivel egyáltalán nem keresik a feltűnést.

Olyannyira óvják magánéletüket, hogy jegyességük hírét is csak azért erősítették meg, mert Anna ujján többen észrevették vadonatúj eljegyzési gyűrűjét.

A csodás sárga, párnacsiszolású gyémánt nem csekély jegyajándék, értéke úgy 8-15 millió forint között lehet.

Hívjon!