A ruhád kivágásához válassz nyakláncot!

A tökéletes nyaklánc kiválasztása nem könnyű feladat, már csak azért sem, mert több szempontot figyelembe kell venni ahhoz, hogy megtaláljuk a megfelelőt. Tekintettel kell lenni például arra, hogy milyenek az egyéni adottságaink, a nyakunk hosszúsága, vastagsága, valamint arra, hogy milyen a stílusunk, és még arra is, hogy milyen ruhát viselünk.


gyémánt gyűrűA ruha kivágása ugyanis nagymértékben fogja befolyásolni az összképet, ami a nyaklánccal ékesített nyakunkat illeti, ezért mindenképpen bele kell vennünk a képletbe, amikor eldöntjük, melyik darabot válasszuk.

Ha mélyen dekoltált a felső

A mélyen dekoltált felsők esetében jó választást jelenthetnek a közepes hosszúságú nyakláncok, amik kulcscsontig, vagy kicsit alá érnek. Ezek ugyanis kellőképpen felhívják a figyelmet a dekoltázsra, ugyanakkor nem nyújtanak túl sokat, nem ízléstelenek, és nem is bizonyulnak túl kevésnek a ruhaválasztásunkhoz. A rövid láncok ebben az esetben nem adnak eleget, a túl hosszúak pedig már túlzottan felhívják a figyelmet dekoltázsra, esetleg zavaróak is lehetnek, így ezeket érdemes elkerülni.

Zárt nyakú felső

Magas nyakú, vagy garbó fazonú felső esetén egyetlen megoldás jöhet szóba, ami valóban jól mutat, hiszen itt a nyakunk tulajdonképpen nem is kerül közszemlére, ezért a nyaklánc kissé talán értelmét veszti, legalábbis elsőre így tűnik. Sokan hordják viszont ezeket a felsőket úgy, hogy nagyon hosszú láncot akár többször körbetekernek a nyakukon, és kívül viselik. Kissé talán extrém, és felhívja magára a figyelmet, de mindenképpen jól mutat. Egyéb láncokkal azonban ezeket a zárt anyagú felsőket nem érdemes variálni, mert nem passzolnak hozzá.Eljegyzési gyűrű kínálatunk megtekinthető itt!

Általános szabályok

Hagyományos esetekben tulajdonképpen egy szabály van: az a legjobb, ha a felső nyaka lejjebb van, mint a nyaklánc, mert így tud a nyaklánc igazán érvényesülni. Nem túl szép, ha a nyaklánc rálóg a felsőnkre, ezért erre igyekezzünk figyelni. Semmiképpen ne válasszunk olyan nyakéket, ami a ruhánk, illetve a felsőnk nyakrészénél tovább ér. Válasszon egy szép karikagyűrűt párjának itt!

A díszítettséget illetően irányadó, hogy a ruha mennyire díszített, ami rajtunk van. Ha egyszerűbb darab, akkor lehetünk bátrabbak a nyaklánccal, de ha a ruha is figyelemfelkeltő és díszes, akkor érdemes visszafogottabb ékszert választani hozzá.

Jegygyűrűk kedvező árakon kiváló minőségben akár megtervezve is!Hívjon!