Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Gyémántok: A minőség mindig számít

A romantika az egész karácsonyi és februári időszakot körül lengi, sokan szeretnék a Valentin napi vagy a karácsonyi időszakban megkérni szívük választottját. Ezzel az életre szóló kérdéssel az eljegyzési gyűrű is bemutatásra kerül és mindig egy gyémánttal ellátott a legnépszerűbb választás.


A gyémánt minőség számít


Ha viszonylag szűkös kerettel rendelkezik, amit a eljegyzési gyűrű megvásárlására fordíthat, javaslom legyen elővigyázatos az áldozattal, amit meghoz ennek érdekében. Míg vannak olyan módszerek, mellyel hozzájuthat nagyszerű minőségű drágakövekhez hozzáértés és az osztályozási ismeretek révén, sajnos megvan a lehetősége a kis költési limit miatt annak is, hogy megbánja ezt a választást és rossz vásárlói döntésként értékeli.

Akinek van némi megtakarított pénze

Ha van némi félretett pénze egy gyémántgyűrű megvásárlására, de nincs hatalmas összeg a birtokában, akkor is lehet választani az olcsóbb kategóriájú kövekből. Szánjon egy kis időt arra, hogy megismerje az osztályozási rendszert, amely lefedi a gyémántok színét, minőségét, súlyát, hibáit és általános alakját. Ez 4 C-ként ismert.

- Szín
- Karát
- Tisztaság
- Csiszolás

A tökéletességi skála tetején lévő gyémántok árcéduláján mindig magas lesz az összeg - ez tükrözi minőségüket- ,de a középkategóriás kövek - különösen a szín és az tisztaság területén - is tündöklőnek látszanak egy átlagos szem számára, így tökéletes választás lehet egy kisebb rendelkezésre álló összeg esetén.

A vásárlás öröméért

Ha nem áll rendelkezésére olyan összeg, amit elkölthet egy gyémántra, akkor a legolcsóbb kategóriás árcédulákat keresse. Habár lesz egy gyűrűje, amit elővesz a dobozból a térdre ereszkedés pillanatában, azonban Ön feltehetőleg csak a szükség miatt vásárolja meg. Gondolkodjon mielőtt hibázna, amikor azt gondolja, hogy bármilyen gyűrű jobb, mint a semmi. Érdemes egy kicsit várni és lehetőségekhez képest spórolni az eljegyzési gyűrűre mert ez egy életre szóló ajándék.

A gyémánt minőség számít


A minőség pénzbe kerül, de megéri!

A megoldás a kérdésre az, hogy legyen egy kis türelemmel és szánjon rá még néhány hetet vagy hónapot a pénz megtakarítására. Ha így cselekszik, megajándékozhatja szerelmét egy hozzá méltó gyémánttal egy olyan cégtől, aki kiváló elismerésekkel rendelkezik.

Ez a kis várakozási idő nem jelenthet problémát és amikor elérkezik a nagy pillanat, büszkén adhatja át szerelmének az eljegyzési gyűrűt.

Értékelni fogja, hogy az egész életen át tartó elkötelezettségét tükrözi a gyémánt minősége és azért is, hogy kutatást végzett arról, hogyan vásároljon gyémánt gyűrűt, ahelyett, hogy megvásárolta volna a legolcsóbb gyémántot. Ez valóban megmutatja, mennyire szereti és értékeli a másik felet.

Amennyiben a Valentin napi időszakra vagy bármely más szakaszára esik az évnek a kiválasztott időpont, inkább ne siessen egy olcsó kő megvásárlásával, ugyanis nem éri meg, inkább várjon egy kis időt míg összeszedi magát pénzügyileg, hiszen ez hosszútávú és érzelmi befektetés lesz.


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés