A 2022-es ékszertrend

2022-ben ismét sokszínű lesz az ékszerdivat. A természetestől a műanyagig, az óriásitól a visszafogottig minden megtalálható lesz benne. Így mindenki megtalálhatja a saját stílusához és ízléséhez illő darabokat.


2022-es ékszer trend

Vissza a természethez

Az idei év ékszertrendje fontosnak tartja a természetes anyagok visszatérését az ékszerek világába. Míg voltak olyan évtizedek, amelyek során inkább a műanyagból készült kiegészítők voltak népszerűek, idén nagyon kedveltek lesznek a természetes alapanyagok. Még olyan különleges anyagokból is készülnek ékszerek, mint amilyen a rattan, a nád, a fa, vagy akár a kagylóhéj.

A kövek is ismét a népszerűségi listák élére kerülnek, így ne feledkezzünk meg a legkülönlegesebbről, a gyémántról sem. A divathullámok jönnek és mennek, azonban egy valami állandó, és ez a gyémánt garantált helye a dobogó tetején. Nincs olyan, aki ellent tudna, vagy akarna állni egy gyönyörű gyémánt gyűrűnek, fülbevalónak, karkötőnek vagy egy gyémánt nyakéknek.

Marad a gyerek, ha játszik

És ha az ékszerek terén is belemegy némi játékosságba, hiszen az idén a színes, tarka, nagyméretű, műanyag ékszerek is nagyon divatosak lesznek. Így, ha nem riadsz vissza attól, hogy felvegyél valami olyasmit, amit gyerekkorodban viseltél utoljára, igazán divatos lehetsz.

Egy óriási méretű fülbevaló, egy hatalmas gyűrű, mindkettő eltérő, vibráló színben, igazán feltűnő és trendi viselet lesz idén. Egy tengerparti nyaralás során biztosak lehetünk benne, hogy a lebarnult bőrünkön jól fog állni pár színes darab, de azért legyünk óvatosak, és ne aggassunk magunkra egyszerre több, óriási ékszert. Ezek ugyanis nem az eleganciát fogják tükrözni, és valószínűleg nem azért fogjuk vonzani a tekinteteket, mert stílusleckéket akarnak venni tőlünk.

A gyöngy vonzásában

Nem érdemes a gyöngy ékszereket túl mélyre tenni az ékszeres dobozainkban, hiszen lehet, hogy egy ideig kimennek a divatból, de egészen biztos, hogy utána rövid időn belül újra és újra vissza fognak térni. De ez teljességgel érthető. A gyöngy nyakékeket tudni kell viselni. Nem véletlen, hogy oly sok stílusikon hordta őket szinte minden megjelenése alkalmával. A gyöngy nem öregít, és akár egy kislányon is jól mutat. Egy menyasszony is bátran viselheti, hiszen a fehér nyakék nem csupán az eleganciát, a tisztaságot is sugározni fogja. Színe miatt pedig tökéletes kiegészítője lehet szinte bármilyen viseletnek.

Azonban idén nem csupán fehér színben gyönyörködhetünk benne. A szivárvány minden árnyalatában viselhetjük, ezzel csak még divatosabbak leszünk. Megjelenhet nyakék formájában, de gyűrűk díszítéseként is csodás látványt nyújt.

Formák mindenek felett

Idén a geometriai formáknak sem szabnak határt az ékszerdivatban. Jöhet gömb, kocka, háromszög, bármi, ami az átlagostól eltér. A méretek sem szabnak gátat, hiszen akár igazán nagyméretű, feltűnő darabokat is viselhetünk.

Óvakodjunk azonban attól, hogy egyszerre több feltűnő darabot viseljünk, hiszen ezek nem kiemelik, hanem inkább elnyomják viselőjüket.

A bross nem csak a nagyi kedvence

Nem csupán Erzsébet királynőnek áll jól ez az időtlen szépség. A brossok a legegyszerűbb öltözéket is pillanatok alatt ünnepivé képesek varázsolni. Igazán elegáns megjelenést biztosítanak viselőjüknek, aki kiválaszthatja, hogy melyik forma jellemző rá a legjobban, és felel meg az ízlésének.

Pillanatok alatt módosíthatjuk vele megjelenésünket, ezért érdemes több darabot is tartani belőlük a táskánkban. A fiatalabb és az idősebb korosztálynak is kitűnően állnak ezek az örök darabok, amelyek egész életünkön át elkísérhetnek bennünket.Hívjon!