Blog
Gyémántgyűrű BLOG

A 2021. nyár ékszertrendjei

Egyre hosszabbak a nappalok, egyre többet süt a Nap, és egyre többször szeretnénk a zárt falakat nyílt terekre cserélni, és élvezni a meleget Ahogy fogynak rólunk a ruhák, úgy tűnnek elő ékszereink, így külön kihívást jelent, hogy melyik alkalomhoz, melyik viselethez milyen ékszert párosítsunk.


Nyári ékszerek

Az idei nyár sztárjai

Idén ismét belevisznek egy kis bolondozást a nyári fülbevaló divatba. Ugyanis a divat az eltérő fülbevalók viselése és halmozása. Így, ha korábban aggódtunk, hogy elhagytuk a fülbevalónk párját, és így a megmaradtat sem lesz többé alkalmunk viselni, most inkább örömmel tölthet el minket, ha elhagyjuk az egyik fülbevalónkat, hiszen így leszünk csak igazán trendik.

Korábban a láncokat, gyűrűket és karkötőket lehetett halmozni, de idén már a fülbevalók sem lógnak ki a sorból. A két fülben eltérő darabok az igazán menők, és ráadásul nem szabad megelégednünk azzal, hogy csak egy darabot viseljünk. Klipszek formájában, vagy bátrabb hölgyek esetében, akik több helyen is kilyukasztották a fülüket, hagyományos formában is viselhetjük őket. Lógós fülbevalónk mellé bátran csíptessünk egy klipszet is.

Ha pedig ez nem lenne elég bolondos, a különböző charmok viselése is egyedi megjelenést kölcsönöz, minél többet elárulva a viselője számára fontos és különleges szimbólumokról. Ezeket viselhetjük karkötőnkön, de akár láncunkon is.

A láb díszei

Ahogy rövidülnek a szoknyák és a téli, zárt cipők lecserélődnek nyitott társaikra, a bokánk is szem elé kerül. Így hát neki sem kell kimaradnia az ékszerviselésből. Egy vékony bokalánc egészen kecsessé tudja változtatni viselője lábát, azonban tudnunk kell, hogy mikor és hol viseljük.

Nagyon csinos tud lenni egy tengerparti nyaralás alkalmával, de kerüljük a munkahelyünkön. Viselhetjük medállal is, de ez esetben az mindig legyen kicsi és kényelmes viselet, hiszen egy nagy medál zavaró lehet mind a lábnak, mind a szemnek.

A vibráló neonszínek

Az idei nyár ruhadivatjába visszakerülnek a nyolcvanas évek elfeledett neon színű darabjai. Mint tudjuk, a divat folyamatosan ismétli önmagát, így nyáron sokkal nagyobb teret kapnak az erőteljes színek. Azonban mindig igazítsuk a divatot a saját ízlésünkhöz és megjelenésünkhöz. Az alkalom is meghatározza, hogy az adott darabot inkább hagyjuk otthon, vagy viseljük bátran. Egy neonszínű fürdőruha például igazán vonzó tud lenni, de egy hasonló színű felsővel már nem biztos, hogy részt kellene venni egy hivatalos megbeszélésen.

Az ékszertrend is igazodik a ruhákhoz, így idén nyáron a neon színű ékszerek is nagyon divatosak lesznek. Ezekre ugyanaz vonatkozik, mint a ruhákra, miszerint tudnunk kell, hogy az adott napszaknak, eseménynek megfelelően felejtsük, vagy viseljük ezeket a kiegészítőket.

Merev karkötők

Az idei év nagy divatja lesz a merev karkötő. Ezek a karperecek akár egyesével, vagy társaságban is igazán jól mutatnak. Méretben akkor tökéletesek, ha nem esnek le a kezünkről, de nem is szorítják el azt. Akár vastag, akár vékony, akár erősen díszített, akár elegánsan visszafogott, egészen biztosan csodás kiegészítői lesznek öltözékünknek.

Ha pedig a tenger kék színét szeretnénk visszapillantani a csuklónk díszeként, ez a csodálatos karperec méltó társunk lesz a nyári napokon. Ez a különleges fehéraranyból készült karkötő briliáns csiszolású gyémántokkal van díszítve. Egyedülálló ékszer, melyet matt felülete még kivételesebbé tesz. Ez az, ami soha nem megy ki a divatból.


< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés