Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Lánykérések gyémántgyűrűhöz méltóan

Amikor eljön az igazi, azt rögtön tudni lehet. Hevesebben ver a szív, egyszer nagy izgatottan dobog, másszor végtelen békével árad. Egyik pillanatban vágyakozik, a következőben pedig a csodákkal teli egységet éli meg.

A szerelem olyan átütő energia és olyan létállapot, ami biztosan kimozgatja az ember világát a négy sarkából. Felfordítja azt, felkavarja az állóvizet és olyan meglepő fent- és lent élményt ad, amire nem lehet nem emlékezni.

Az igazi szerelem egy csoda. Valójában nem is múlik el. A jegygyűrűk is azt szimbolizálják, hogy nincs sem kezdete, sem vége, csak az örök végtelen, az örök fény és áradás.

Épp ezért, aligha lehet tárgyakkal kifejezni ezt a végtelen összetartozást, amit a szerelem képvisel. A gyémánt jegygyűrűk, talán a legméltóbb kifejezői ennek a szépségnek és múlhatatlanságnak.

A gyémántgyűrűk értéke, tartóssága, fénye, és formája a legtökéletesebb szimbólumai a szerelemnek.

Nem mindegy, hogy milyen körítés mellett kerül a menyasszony ujjára a gyémántgyűrű

Amikor a helyszín nem mindennapi:

A gyémánt eljegyzési gyűrűhöz extrém szép helyszín vagy különleges elegancia és gazdagság illik.
Egy fiatal vőlegény, a lánykérés előtt választott egy csodás mediterrán tengerparti helyszínt, egy hatalmas, romantikus hajóutat, és a hajó fedélzetén tette fel a nagy kérdést a kedvesének arról: hozzá megy-e feleségül. A kérdés valójában csak azután hangzott el, miután azt a hajó zenekara az ünnepélyes vacsora kellős közepén egy gyönyörű, romantikus dallal bevezette.

A hajó személyzete persze be volt avatva a nagy tervbe és végül a hajó teljes utazóközönsége szurkolt az "igen"-ért, ami nem is maradt el. Az "igen" koronája pedig a gyémántgyűrű lehetett, ami úgy illett a menyasszony ujjára, mintha csak odatervezték volna. Bizony oda is tervezték. Titokban de az, hogy hogyan vehető le így az ara gyűrűsujjának mérete, egy újabb cikket is megér.

Amikor a körítés nem mindennapi:

Egy finoman diszkrét csomagolásba rejtett gyémánt jegygyűrű bárhol könnyen elfér, és előhúzható egy mellényzsebből bármilyen alkalom kapcsán. Elrejthető egy virágcsokorba, egy fotóalbumba, felrögzíthető egy pezsgős pohárra, tálalható egy színházjegy mellett, egy új estélyi ruhára tűzve, vagy akár egy limuzinba rejtve, amint épp egy romantikus esti programra igyekszik a páros.

A jegygyűrű átadható személyesen, vagy egy kis segítséggel: akár úgy, hogy a házikedvenc (kisállat) hátára van erősítve egy bársonypárnán, vagy úgy, hogy az étterem pincére egy kupolás ételfedő alatt a gyűrűt tálalja a menyasszony elé.

Átadható nagy felhajtással, látványos keretek között, ünnepélyesen, egy kisebb baráti társaság vagy nagyobb tömeg előtt egy szép lánykérő szöveggel, vagy csak egy diszkrét levélkével ...
... és átadható a gyémántgyűrű akár észrevétlen: ahogyan az ara alszik. Az ujjára álmában felhúzott gyémántgyűrű hatalmas, nem várt, álomszerű meglepetés lesz reggelre, amire nem is lehet nem-et mondani.

Ha pedig jegygyűrűt választ, legyen az méltó választás

Ékszerboltunk és online ékszer-shopunk a http://gyemantgyuru.hu is egyike azoknak az ékszerüzleteknek, akik a Forevermark gyémánt ékszereit és azok között jegygyűrűket, gyémántgyűrűket, eljegyzési gyűrűket is kínálhatnak. A tanúsítással is rendelkező, kiváló tisztaságú és minőségű, nagy kreativitással és igényességgel megmunkált gyémántok valóban méltó jelképei az örök szerelemnek.

Válogasson nálunk és találja meg ebben is az igazit, ezúttal a gyémántgyűrűt nálunk!


<< vissza blogba

Időpont-egyeztetés