ondoni ékszerészek 2009 májusában arról számoltak be a Reuters-nek, hogy a házasulandó párok nagyszámban átváltottak a divatos, de drága platináról a fehér arany, vagy a palládium karikagyűrűre.


A fiatalok alternatív jegygyűrű megoldást keresnek - mondta egy kereskedő. Ezért kevesebb platina ékszer fogy. A változás főleg a jegygyűrűknél mutatható ki. Például egy 5 mm-es platina jegygyűrű árának körülbelül a negyedéből kijön egy palládium, vagy fehér arany karikagyűrű. Sokan azért választják az olcsóbb anyagot, hogy megengedhessenek maguknak egy nagyobb drágakövet. Az egyik ékszerbolt igazgatója azonban megjegyezte, hogy a gyártók aggódnak a jelenség miatt, és nem szeretnék, ha a magas minőségű termékek kiszorulnának a piacról.

Tíz tonna szemét közül került elő egy karikagyűrű

New Jersey környékén egy idős hölgy véletlenül kidobott jegygyűrűjét bányászták elő a szeméttelepről.

Bridget Pericolo levette a gyűrűjét, majd egy csészébe helyezte, amit férje meggondolatlanul kidobott a szemetesbe, mielőtt elindul dolgozni. Később, miután rájöttek mi történt, a férj kétségbeesve hívta a városi köztisztasági céget, hogy segítsenek nekik előkeríteni felesége karikagyűrűjét. Még aznap a köztisztasági cég három munkatársa átkutatott tíz tonna szemetet, és meg is találták azt a szemetes zsákot, amit Angelo Pericolo dobott ki, benne felesége jegygyűrűjével. Az idős házaspár egyébként a közelmúltban ünnepelte 55 házassági évfordulóját. A helyi szeméttelep vezetője a sikersztorihoz azt is hozzátette, hogy nem ez az első ilyen jellegű "kutatómunkájuk". Korábban például véletlenül a szemétbe került műfogsort is visszajuttattak tulajdonosának.
Gyémántok a luxus és örök szerelem jelképei. A gyémánt köves gyűrűk örökkévaló stílus és elegancia megtestesítői, és számos okból érdemes ilyen gyűrűt vásárolni. Az alábbiakban részletesen kifejtem, miért érdemes befektetni egy gyémánt köves gyűrűbe.

Örök érték: A gyémántok időtlen értékkel bírnak. A gyémánt piaci értéke általában nem csökken, sőt, évről évre nő. Tehát egy gyémánt köves gyűrű vásárlása befektetés is lehet a jövőbe.

Egyedülálló szépség: A gyémántok csodálatosan csillogó kövek, amelyek figyelmet keltnek és kivételes eleganciát sugároznak. Egy gyémánt köves gyűrű soha nem megy ki a divatból.

Személyre szabható: A gyémánt köves gyűrűk egyedi tervezésre adnak lehetőséget. Lehetőség van a gyémánt méretének, vágásának, színének és tisztaságának kiválasztására, így biztos lehetsz benne, hogy a gyűrű tökéletesen illeszkedik a stílusodhoz és az elvárásaidhoz.

Esküvői hagyományok: Gyémánt köves gyűrűt hagyományosan használnak eljegyzési és esküvői gyűrűként. Az ilyen gyűrűk viselése egy hosszú távú és elkötelezett kapcsolatot szimbolizál.

Minőség és tartósság: A gyémántok rendkívül kemény kövek, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és a kopásnak. Ezért egy gyémánt köves gyűrű hosszú éveken keresztül makulátlan marad.

Beszélj szerelemről: A gyémánt köves gyűrű egyértelmű üzenetet közvetít: a viselője mélyen elkötelezett és szerelmes. Ez a gyűrű mindennap emlékeztet arra, milyen szerencsés vagy a szeretett személy jelenlétében.

Kéz szépítése: A gyémántok különleges megjelenést kölcsönöznek a kéznek. A csillogó kők és az elegáns dizájn vonzóvá teszik a kezet, és kiemelik a viselője szépségét.

Univerzális ajándék: Egy gyémánt köves gyűrű nemcsak egy romantikus eljegyzési ajándék lehet, hanem egy értékes ajándék is a különleges alkalmakra, például évfordulókra vagy születésnapokra.

Minták és stílusok: A gyémánt köves gyűrűk különböző mintákban és stílusokban elérhetők, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Legyen szó egyszerű és letisztult vonalakról vagy bonyolult, gazdag dizájnokról, minden igényt kielégítenek.

Családi örökség: Egy gyémánt köves gyűrű értékét és jelentőségét átörökítheted a jövő generációk számára. Így a gyűrű nemcsak személyes értékeket hordoz, hanem családi hagyományokat is.

Végszóként, egy gyémánt köves gyűrű sokkal többet jelent, mint egy egyszerű ékszer. Ez egy örök elköteleződés és szerelem szimbóluma, amely örök értéket képvisel, és amely mindig emlékeztetni fog a szerelem erejére és a boldogságra. Egy gyémánt köves gyűrű mindig aktuális, sosem megy ki a divatból, és egész életen át hű társad lehet a mindennapokban.



Hívjon!