Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Változó jegygyűrű vásárlási szokásokLondoni ékszerészek 2009 májusában arról számoltak be a Reuters-nek, hogy a házasulandó párok nagyszámban átváltottak a divatos, de drága platináról a fehér arany, vagy a palládium karikagyűrűre. A fiatalok alternatív jegygyűrű megoldást keresnek – mondta egy kereskedő. Ezért kevesebb platina ékszer fogy. A változás főleg a jegygyűrűknél mutatható ki. Például egy 5 mm-es platina jegygyűrű árának körülbelül a negyedéből kijön egy palládium, vagy fehér arany karikagyűrű. Sokan azért választják az olcsóbb anyagot, hogy megengedhessenek maguknak egy nagyobb drágakövet. Az egyik ékszerbolt igazgatója azonban megjegyezte, hogy a gyártók aggódnak a jelenség miatt, és nem szeretnék, ha a magas minőségű termékek kiszorulnának a piacról.
< Gyémántgyűrű főoldal

További érdekességek jegygyűrű és eljegyzési gyűrű témában:Tartalomhoz a forma

Az arcformához pedig az ékszer. Szépségedet könnyen kiemelheted és bekeretezheted csodaszép ékszerekkel, de mint mindenben, itt is ügyelni kell a részletekre. Nézzük hát meg, melyik arcformához milyen ékszer illik.

Tovább >>

Az légy, aki vagy

Az első benyomás fontosságával mindannyian tisztában vagyunk. Csakhogy nem szabad elfelejtenünk, hogy megjelenésünk folyamatosan befolyásolja megítélésünket, a sokadik látásra is. Jó ez, vagy sem, sajnos senkit nem érdekel. Egyáltalán nem mindegy, mikor, hol és mit viselsz, legyen az ruha, cipő, vagy ékszer.

Tovább >>

A gyémánt és az örök szerelem titkai

Vágynál tetraéderes szerkezetben összeálló szénatomokra? Nem??? Esetleg szeretnél valami igazán szépet, értékeset, különlegeset viselni? Akkor át kell gondolnod az első kérdésre adott válaszod, különben nemet mondasz a gyémántra! .

Tovább >>

Vonzó szépségek

Vannak ikonikus filmek, gyönyörű ékszerekkel, és vannak csodás ékszerek, felejthető filmekben. Akármilyen is legyen a film, egy benne szereplő gyönyörű ékszer csak javíthat rajta. .

Tovább >>

11 ötlet, hogy milyen ékszert viselj nyaralás közben

Végre itt a nyár, és ha igazán szerencsések vagytok, éppen a nyaralásotokra készültök. Abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy ne csak Ti, hanem ékszereitek is ragyoghassanak a pihenésetek alatt. .

Tovább >>
<< vissza blogba

Időpont-egyeztetés