És hogy ne csak az esküvői torta, vagy a tortadísz legyen jegygyűrű formájú, ma már a karikagyűrűket tartó ajándékos doboz is lehet torta formájú.


Szintén egyedi, és szép megoldás kézzel készített fa gyűrűtartó dobozban átadni az eljegyzési gyűrűt. Félgömb, vagy szív alakú dobozt is választhatunk. A doboz alján, a fába foglalt réz, nikkel, vagy fekete színű lapba belegravírozhatjuk a nevet, az esküvő dátumát, stb. Az ára 140 dollártól (körülbelül 25 000 forinttól) egészen 300 dollár feletti összegig terjed.

Olyan jegygyűrűt tartó doboz is kapható, amely fotókat, videókat játszik le. Azaz a dobozt kinyitva, a belső felében lévő kijelzőn láthatók a képek. Ha a jegygyűrűt átadni készülő férfi romantikus alkat, akkor zenével, képekkel, vagy akár videóval is emelheti az ünnepi pillanat fényét. Egy ilyen lánykérésnek biztosan nehezebb nemet mondani. Az LCD kijelzős gyűrűs doboz már 100 dollártól elérhető (ez jelenlegi árfolyamon 18 000 forint).

A hagyományos ékszerdobozok közül jegygyűrűhöz, karikagyűrűkhöz jól illenek például a különböző anyagból készült, szív formájú dobozok. Választhatunk ezüstből készültet, aminek egyszerű eleganciáját a belsejében lévő piros bársony ellensúlyozza. Vagy piros bőrből készült szintén szív formájú doboz is vásárolható. De van szív formájú, kézzel festett porcelán is különböző mintákkal (rózsákkal, pillangókkal, madarakkal, aranyozott díszítő szegéllyel, stb.).

A Tiffany ékszerház kimondottan jegygyűrűkhöz készült darabja "Marry Me?" (Hozzám jössz?) felirattal egy fehér porcelán szív közepén. Vagy akár a rózsaszín porcelán szív ?I Love You? felirattal. Emellett számos egyedi doboz közül választhatunk. Van kristályból készült, átlátszó, szintén szív formájú doboz. És hófehér, csontból készült doboz, amelyet fonott kosár mintája tesz egyedivé. Nem csak karikagyűrűkhöz használható a csomagolópapír designnal készült porcelán doboz, amelynek tetején a masni is porcelán. De találunk piros, száj formájú dobozt is, vagy Hamupipőke hintóját formázó dobozt, ami ezüst, cicomás, kerekekkel.



Hívjon!