Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Hét év után találta meg elveszett karikagyűrűjétEgy alaszkai férfi weboldalán számol be arról, hogy elvesztette a jegygyűrűjét, majd hét évvel később bukkant rá egy fémdetektor segítségével. A történet 1990-ben kezdődött, amikor friss házasok voltak, és a Chatanika folyónál horgásztak. A jéghideg vízbe is bele kellett nyúlniuk, ezért kesztyű volt a férfin. Amikor befejezték a horgászást, levette a kesztyűjét. Akkor nem tűnt fel neki, hogy ezzel együtt a karikagyűrűjét is lerántotta az ujjáról. Csak később, miután hazaértek, felesége vette észre, hogy eltűnt a karikagyűrűje. Még aznap este, sötétben visszamentek a helyszínre, majd másnap világosban is keresték fémdetektorral, de nem találták meg a gyűrűt. Végül készíttettek egy pontos másolatot az eredeti jegygyűrűről. Aztán a szerencsétlenül járt férfi hét évvel később, egy újabb, modernebb detektorral járt azon a környéken, ahol a gyűrű évekkel korábban elveszett. Gondolta körülnéz, tesz egy próbát, hátha megtalálja rég elveszett gyűrűjét. Körülbelül 10 perc keresés után rá is akadt a gyűrűre, de akkor még nem volt biztos benne, hogy a keresett karikagyűrűt találta meg. Miután hazaért, tudott megbizonyosodni a gyűrűket összehasonlítva, hogy a két karikagyűrű tökéletesen egyforma. Természetesen a felesége nem hitte el a történetet, amit előadott. De az örömteli megtalálás újabb problémát vetett fel: vajon mit lehet kezdeni két karikagyűrűvel?

< Gyémántgyűrű főoldal

További érdekességek jegygyűrű és eljegyzési gyűrű témában:Valentin nap

Van, aki odavan érte, egész évben erre vár és van, akit a hideg ráz tőle. Megosztó ünnep. Talán azért, mert itthon nem volt hagyománya. Nemrég kezdtünk még csak ismerkedni vele. Akár kedveljük, akár nem, elkerülni egészen biztosan nem tudjuk. Mert hogy ilyenkor még a csapból is ez folyik. Hogy ez jó, vagy sem? Annak, aki épp egyedül van, egészen biztos nem ez a kedvenc napja. De miért ne használnánk ki a hétköznapok között minden adandó alkalmat az ünneplésre, szeretetünk, szerelmünk kifejezésére.

Tovább >>

Karnevál

Lassan vége a télnek, de még előttünk van az egyik legvidámabb része, a Farsang. Ilyenkor az óvodai és iskolai ünnepségek mellett részt vehetünk farsangi bálokon, vagy saját magunk által szervezett jelmezes bulikat is tarthatunk.

Tovább >>

Varázslatos téli esküvő

Ha olyan szerencsés vagy, hogy Karácsonykor életed Szerelme megkérte a kezed, akkor a hatalmas öröm mellett hamarosan megkezdődnek az esküvőszervezéssel járó nehéz, ámde szívet melengető feladatok. Ha várni szeretnétek addig, amíg melegebbre fordul az idő és nyári ceremóniát terveztek, van még egy pillanatnyi időd, ám ha szeretnéd felgyorsítani az eseményeket és az idei januári, vagy februári, téli esküvőben gondolkodtok, akkor itt az ideje belevágni a szervezésbe!

Tovább >>

Új év, új élet

Bár nagyon vártuk és sokat készültünk rá, sajnos a Karácsony és a Szilveszter is elmúlt már. De itt az új év, új reményekkel és lehetőségekkel! Ugye Te is minden évben megfogadod, hogy a következő évben nem fogadsz meg semmit? De az új év az új kezdetet is jelenti számunkra, így hát bocsánatos bűn, ha nem bírjuk kihagyni, hogy újévi fogadalmakat tegyünk.

Tovább >>

Szilveszteri durranás

A Karácsony a családé, a csendes együttléteké, a visszafogott, ámde gyönyörű ékszereké. De a Szilveszter a buliról, a csillogásról, a hatalmas durranásokról szól! Amikor azokat a darabokat is felveheted, amiket eddig még soha nem mertél.

Tovább >>
<< vissza blogba

Időpont-egyeztetés