Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Hét év után találta meg elveszett karikagyűrűjétEgy alaszkai férfi weboldalán számol be arról, hogy elvesztette a jegygyűrűjét, majd hét évvel később bukkant rá egy fémdetektor segítségével. A történet 1990-ben kezdődött, amikor friss házasok voltak, és a Chatanika folyónál horgásztak. A jéghideg vízbe is bele kellett nyúlniuk, ezért kesztyű volt a férfin. Amikor befejezték a horgászást, levette a kesztyűjét. Akkor nem tűnt fel neki, hogy ezzel együtt a karikagyűrűjét is lerántotta az ujjáról. Csak később, miután hazaértek, felesége vette észre, hogy eltűnt a karikagyűrűje. Még aznap este, sötétben visszamentek a helyszínre, majd másnap világosban is keresték fémdetektorral, de nem találták meg a gyűrűt. Végül készíttettek egy pontos másolatot az eredeti jegygyűrűről. Aztán a szerencsétlenül járt férfi hét évvel később, egy újabb, modernebb detektorral járt azon a környéken, ahol a gyűrű évekkel korábban elveszett. Gondolta körülnéz, tesz egy próbát, hátha megtalálja rég elveszett gyűrűjét. Körülbelül 10 perc keresés után rá is akadt a gyűrűre, de akkor még nem volt biztos benne, hogy a keresett karikagyűrűt találta meg. Miután hazaért, tudott megbizonyosodni a gyűrűket összehasonlítva, hogy a két karikagyűrű tökéletesen egyforma. Természetesen a felesége nem hitte el a történetet, amit előadott. De az örömteli megtalálás újabb problémát vetett fel: vajon mit lehet kezdeni két karikagyűrűvel?

< Gyémántgyűrű főoldal

További érdekességek jegygyűrű és eljegyzési gyűrű témában:Így válaszd ki a tökéletes eljegyzési gyűrűt

A tökéletes társ megtalálása mellett még egy nagy nehézség akad, rátalálni a világ legszebb eljegyzési gyűrűjére, ami ráadásul a jövendőbeli feleséged szívét is megdobogtatja. Nem könnyű, hiszen ezt a gyűrűt szerencsés esetben örökké viselni fogja Kedvesed. De semmi ok az aggodalomra, beavatunk Téged az eljegyzési gyűrű vásárlás titkaiba!

Tovább >>

Gondolkodj előre!

Ugye milyen nehéz minden évben kitalálni valami igazán csodás ajándékot Karácsonyra? Nehéz, de nem lehetetlen! Főleg, ha időben elkezded beszerezni. Egy ékszer mindig jó választás, legyen szó feleségről, menyasszonyról, vagy kislányotokról. De nincs is olyan a családban, akit ne lehetne meglepni egy szép lánccal, vagy valamilyen plusz jelentést hordozó, egyedi ékszerrel.

Tovább >>

Az eljegyzési gyűrűt melyik ujjra húzzuk?

Persze, azt mindenki tudja, hogy a gyűrűsujjra, de vajon a jobbra vagy a balra? Csak semmi pánik, segítünk!

Tovább >>

Miért a gyémánt eljegyzési gyűrűvel tudod kifejezni a szerelmed legmagasabb fokát? Megmutatjuk!

Röviden azért, mert olyan, mint a szerelem. S hogy a szerelem milyen? Nos, erről már érdemes több szót ejtenünk!

A gyémánt - főleg eljegyzési gyűrűbe foglalva - és a szerelem régóta egybeforrt. Most eláruljuk azt is, hogy miért?!

Tovább >>

Milyen legyen a tökéletes eljegyzési gyűrű? A gyemantgyuru.hu szakértője elárulja neked!

A tökéletesség szinte megfoghatatlan dolog, de ha a lánykérésről van szó, mindenképpen törekedni kell rá. Szerencsére egy vőlegénynek sem kell egyedül megbirkóznia ezzel a majdnem lehetetlen vállalkozással.

Tovább >>
< vissza a blogba

Időpont-egyeztetés