Jegygyűrűket lopott Claudia Schiffer rajongója

Száznál is több jegygyűrűt lopott el egy őrült férfi a rajongásig szeretett német szupermodell, Claudia Schiffer kegyeinek elnyeréséért.


A férfi a berlini bíróság előtt azzal magyarázta tettét, hogy csak álmai nőjére gondolt, miközben ellopott 124 karikagyűrűt. Miután nem tudta sem a megfelelő gyűrűméretet, sem azt, hogy melyik karikagyűrű tetszene a hírességnek, rengeteget magával vitt, hogy Claudia tudjon válogatni. A több mint 100 jegygyűrű mellett egy 57 000 eurós órát is ellopott. Az akció közben Halloween maszkot viselt, és egy játék pisztoly volt nála. A bíróság ? mentális problémái miatt - nem ítélte el a rablásért, viszont kényszergyógykezelésre küldte egy pszichiátriai klinikára.

Jegygyűrűjével dobálózott egy olimpiai bajnok

Egy olimpiai- és világbajnok francia úszónő és egy olasz, szintén világbajnok úszó eljegyzésének vetett véget egy jegygyűrűdobálás.

A mindennapi életben nem annyira meglepő, ha valaki eldobja a jegygyűrűjét, vagy hozzávágja ahhoz, akitől kapta. Ám a sportolóktól mindig példás viselkedést várnak az emberek, és különösen akkor nem számítanak magánéleti botrányokra, amikor az érintettek világversenyen vannak. Valószínűleg ezzel maguk a sportolók is egyetértenek, ám a legjobb úszók között számon tartott francia Laure Manaudou-nál épp egy rövidpályás úszó EB-n telt be a pohár. A 21 éves úszónő korábban egy 15 000 eurós eljegyzési gyűrűt kapott a szintén 21 éves olasz Luca Marintól. Viszonyuk azonban nem volt felhőtlen, a hírek szerint mindkét fél hűtlen volt. 2007 decemberében, éppen a magyarországi rövidpályás eb-n szakítottak végleg, miközben folytak a versenyek. Egy veszekedésben állítólag a férfi visszakövetelte a jegygyűrűt, a nő pedig dühödten hozzávágta ? egészen pontosan egy másik olasz úszóhoz, Filippo Magnini világbajnok gyorsúszóhoz. Az EB alatt történt, hogy az úszónőről meztelen fényképek kerültek nyilvánosságra, amivel szintén az olasz Marint gyanúsították.



Hívjon!