Blog
Gyémántgyűrű BLOG

Forevermark?Igazoltan gyönyörű gyémánt ékszerek

A Forevermark nemzetközi gyémántmárka 2016. őszétől elérhető már hazánkban is. A kiváló minőségű gyémánt ékszerek egy méltóan elegáns rendezvénnyel indultak itthon hódító útjukra híres művészek, ismert színészek és üzletemberek részvételével.
Forevermark gyémántHazánkban a Forevermark gyémántok hivatalos forgalmazója a R-A Diamonds, amely akkor csupán 8 kiskereskedelmi üzletet választott ki arra, hogy a gyémántokat értékesítse.

Ékszerboltunk és online ékszer-shopunk a http://gyemantgyuru.hu is osztozik abban a szenvedélyben és eleganciában, amit ezek a gyémántok képviselnek. Saját ötvösműhelyünk sok-sok tisztelettel, finomsággal, érzékiséggel és kreativitással foglalja gyűrűkbe, nyakékekbe, fülbevalókba a tanúsított gyémántköveket.Kínálatunk legnépszerűbb darabjai különleges alkalmakhoz kötöttek, hiszen a gyűrűk közül is a jegygyűrűk és eljegyzési gyűrűk a legkelendőbbek. Nagy öröm nekünk is a tudat, hogy gyémántgyűrűink az összetartozást képviselik, az örök szerelmet és egységet a boldog párok életében.

A Forevermark gyémántok ? a név kötelez ...


Forevermark gyémánt gyűrűA Forevermark a világ egyik leghitelesebb gyémántmárkája. Szigorú és exkluzív gyémántminősítési rendszerének csupán a világ gyémántköveinek 1%-a felel meg.A Forevermark által minősített és tanúsított gyémántokat egy szabad szemmel alig látható, egyedi jelöléssel indítják útjukra. A Certificate pedig ? mely minden gyémántot elkísér ? tartalmazza a kő eredetét, a minősítés kritériumainak történő megfelelés betűjeleit, és a minősítés dátumait.

A Forevermark gyémántok útja így igazolt, nyomon követhető, hiteles és tanúsított. Alig akad a világon olyan drágaköves ékszer-márka, mely ettől egyedibb, szisztematikusabb, és így elegánsabb és értékesebb volna.A Forevermark gyémántgyűrűk örök ékszerek, melyek befektetési értékként is megállják a helyüket, tartják értéküket.

Válasszon eljegyzésre gyémántgyűrűt, vagy jegygyűrűt áruházunk kínálatából, vagy kérje munkatársaink tanácsait, hogy a lehető legszebb meglepetést okozhassa a kedvesének vele!


<< vissza blogba

Időpont-egyeztetés